Biedrība „Nepaliec Viens” 2024 
 
 
2024.gada 24.maijā Rīgā, Drustu ielā 36a notika daudzfunkcionālā un dienas aprūpes centra „Atver Durvis Betānijā” atklāšana un dārza svētki. Tas bija īpašs brīdis mums visiem kopā atzīmēt "centriņa" dibināšanu pulcējot mūsu kopienas locekļus, draugus un atbalstītājus svinīgajā notikumā.
 
"Ja tev ir kur atgriezties, tās ir MĀJAS. Ja tevi kāds mīl, tā ir ĢIMENE. Ja tev ir abi, tā ir SVĒTĪBA." - šis citāts atskanēja centra sirds-klientes Janas atklāšanas uzrunā.

Priecīgi un sirsnīgi norisinājās mūsu centra atklāšanas Dārza svētki. Tika uzaicināti tie cilvēki, kas atbalstīja centra iesākumu un kas joprojām ir neatņemamā atbalsta daļa tā pastāvēšanā.

Pirmais solis bija uzdrīkstēties iesākt šīs skaistās un patiesi izlūgtās vietas pārņemšanas un izpirkšanas procesu no Betānijas dominikāņu māsām. Pateicība par uzticēšanos un atbalstu MĀSĀM un mūsu biedrības BIEDRIEM! Ar DIEVA svētību spērām pirmo soli.

❤ Tā nedaudz vairāk kā gadu atpakaļ ar Rīgas pašvaldības Labklājības DEPARTAMENTA atbalstu un Labklājības MINISTRIJAS piekrišanu iesākām ceļu uz daudzfunkcionālā centra "Atver durvis Betānija" izveidi. Esam pateicīgi Irēnai Kondrātei un viņas komandai, kā arī Rīgas sociālā dienesta administrācijai par mūsu pakalpojumu attīstību un finansiālo atbalstu! Paldies par sadarbību katram sociālajam darbiniekam.

❤ Pats svarīgākais mūsu darbībā ir CILVĒKS. Paldies tiem, kas uzticās mūsu komandai, kas ikdienu atver centra durvis un saka mums: Labrīt! Dobroje utro! Es esmu klāt! Paldies katrai ģimenei, kas nenogurstoši atbalsta savus bērnus un mūsu centru!

❤ Betānijas darbības pamats ir KOMANDA. Katrs, pilnīgi katrs speciālists un darbbinieks - sirsnīgi un atbalstoši, atbildīgi, profesionāli un mācīties griboši, radoši un šķiet nenogurstoši. Tas ir acīmredzams gan ikdienā, gan arī viņu organizētajos centra Dārza svētkos

❤ Ļooooti liels atbalsts tika un joprojām tiek saņemts no BRĪVPRĀTĪGAJIEM un ZIEDOTĀJIEM. Paldies par Jūsu labām sirdīm un dāsnām rokām! Drīz pēc remonta pabeigšanas taps Pateicības sienas veidošana, kur ierakstīsim visus mūsu pastāvīgos un lielos atbalstītājus. Būs atsevišķi viņiem veidots posts.

 

 

Šoreiz vēlamies izteikt pateicību par Dārza svētku burvīga galda tapšanu mūsu ukraiņu draugiem Irinai Bondarčuk un Tatjanai Stepanenko, un biedrībai Tavi draugi un Augļu serviss!

❤ Centra izveidē un uzturēšanā kārtībā dod savu ieguldījumu Valsts probācijas dienests. Paldies dienesta administrācijai un inspektoriem par tik vērtīgu sadarbību! Paldies katram, kas savu laiku nostrādā kvalitatīvi un ar sirdi!

❤ Pateicības sarakstu var turpināt un turpināt... Tā ir liecība tam, ka Centrs "Atver durvis Betānijā" nav tikai kāda vieta, bet cilvēku kopiena. Paldies, ka esat Betānijas daļa ❤

 
 
Biedrība  „Nepaliec Viens”
 
 
 Bilde © 
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs